MÓDUSZ IRODAHÁZ

Béreljen jót, jó helyen!

Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel

AZ IRODAHÁZRÓL

A Módusz Irodaház épülete Budapest legnagyobb parkjának közvetlen szomszédságában áll, ám a közeli zöldkörnyezet ellenére gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető. 

A két szárnyban 15 emelet + alagsor, szintenként 400 négyzetméter területen áll rendelkezésre, ahol összesen 5000 négyzetméternyi hasznos irodaterület található. A belső közlekedést 2 db gyors felvonó és több lépcsőház segíti. 

A típusirodák praktikusan folyosóról nyíló, 23 négyzetméteres méretűek, ám ettől eltérő koncepciók is rendelkezésre állnak. A szobai belmagasság 3 méter. A helyiségek többségében klimatizáltak, a bérlők cégműködését 24 órás központi portaszolgálat és recepció segíti.

Kapcsolatfelvétel

IRODÁINKRÓL

Kényelem

Az irodaházhoz tartozik egy 138 férőhelyes őrzött parkoló, vendégparkoló lehetőséggel, fedett kerékpártárolóval és elektromos autó töltőponttal. Hétköznapokon saját főzőkonyhás éttermünk menüvel és a’la carte kínálattal, büfénk széles választékkal szolgálja ki Ön és kollégái, vendégei igényeit. Jól felszerelt, modern konditerem várja a sportolni vágyókat, az épület oldalában található ATM és az aulában, büfében és tárgyalóban elérhető ingyenes Wifi lehetőség pedig megkönnyíti a mindennapokat. 

Üzlet

Bérelhető tárgyalótermünk 50 fő kényelmes befogadására alkalmas, hogy helyben intézhesse legfontosabb tárgyalásait. A frissen felújított modern előterünkben elhelyezett kártyás beléptetőrendszerünk hozzájárul cége biztonságához, míg Vodafone-nal közös internetszolgálatásunknak köszönhetően üzleti előfizetői vonal áll rendelkezésre cége napi tevékenységeihez. Recepciónk vendégei fogadásával, üzenetek továbbításával, levelei és csomagjai átvételével támogatja az Ön munkáját.

Szolgáltatások

Helyben beszerezheti irodai kellékanyagait, informatikai eszközeit, szükség esetén pedig informatikai szervizünk is rendelkezésére áll és igény szerint gondoskodunk rendszergazdai feladatokról is. Szabad kapacitás függvényében lehetőség van az épület tetején szolgáltatás vagy termék reklámozására, az épület alagsorában irattár bérlésére is. Amennyiben az irodaház címét iratőrzési vagy cégbejegyzési céllal használná, szintén forduljon hozzánk bizalommal! Egyedi megállapodás alapján ránk bízhatja könyvelési-, bérszámfejtési feladatait is, kollégáink 30 év szakirányú tapasztalattal végzik el ezeket a cégműködtetéshez elengedhetetlen feladatokat.

Kapcsolatfelvétel

Kollégáink várják jelentkezését személyes bejárásra is!

Zoltai Bence Módusz Zrt. Irodaház vezető

Zoltai Bence

Irodaház vezető

1087 Budapest, Könyves K. krt. 76.
Telefon: (06-1) 477-7083
Mobil: (06-20) 960-6247
E-mail: zoltaib@modusz.hu

Kurucz Imre Módusz zrt. Irodaház vezetőhelyettes

Kurucz Imre

Irodaház vezetőhelyettes

1087 Budapest, Könyves K. krt. 76.
Telefon: (06-1) 477-7080
Mobil: (06-20) 929-2794
E-mail: kuruczi@modusz.hu

Balogh-Sódar Zsuzsa Módusz Zrt. Asszisztens

Balogh-Sódar Zsuzsa

Asszisztens

Telefon: (06-1) 477-7084
E-mail: baloghzs@modusz.hu